Jobba hos oss i Göteborg

Nov 20, 2017

Vi söker supportmedarbetare med ekonomikunskaper

Brinner du för kundservice och vill arbeta i en supporterande roll? Lockas du av att arbeta i en varierande miljö som innebär en tät kontakt med välkända partners och kunder?

 

Companyexpense AB

Companyexpense AB erbjuder digital utläggshantering för företag och organisationer. Tjänsten är en komplett helhetslösning som förenklar hanteringen av utlägg – från betalning till ersättning. Companyexpense är utvecklat av Findity som grundades 2011 av en grupp erfarna entreprenörer. Vi är ett finansiellt teknikföretag vars passion är att driva förändring av beteende och processer runt hantering av kvitton och utlägg. Utvecklingen av tjänsten sker i nära samarbete med såväl våra kunder som våra partners. Vi finns i Ludvika, Stockholm och Göteborg.

 

Om tjänsten

Vi behöver förstärka ytterligare i vår supportverksamhet och det kommer vi göra genom att starta upp ett supportteam i Göteborg. Vi söker därför en serviceinriktad problemlösare som vill vara med och bidra till ett superteam. Du kommer arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att via mail, chatt och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vår utläggstjänst Companyexpense. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare felsökning. Du kommer även hjälpa nya kunder att komma igång och hålla både webbdemo och utbildning. Din viktigaste uppgift kommer att vara att arbeta för att ge kunderna den bästa tänkbara servicen i en spännande och utmanande miljö.

 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som exempelvis, IT-ekonom, ekonom eller liknande. Du är tekniskt intresserad och har kunskap inom ekonomi, antingen från arbetslivserfarenhet eller studier. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av att arbeta med support och att du har kunskap i något bokföringssystem. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har en förmåga att kommunicera med våra kunder på ett pedagogiskt sätt.

Som person tror vi att du är nyfiken och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. Då arbetet i supporten i många fall är händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper. Slutligen är du intresserad och har en god förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 

Om Companyexpense

Vår vision är att kvittohantering i alla dess former blir digitala och automatiserade och att vi bidrar till de globala miljömålen. Med passion för förändring vill vi hjälpa till att förbättra hanteringen av kvitton så att processen blir så effektiv, friktionsfri, flexibel och tillfredsställande som möjlig för alla.

Mer information om Companyexpense finns på www.companyexpense.se

Vill du hänga med på vår resa? Vi behöver dig så maila in din ansökan direkt då vi gör ett löpande urval – rekrytering@companyexpense.se

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Övrig information

För mer information är du välkommen att kontakta Tove Östman på tove.ostman@findity.com, 079-304 20 26
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-02-15