Tack för ett fantastiskt år!

Dec 19, 2017

Tack för ett fantastiskt år!

God jul & Gott nytt 2018!

Vi vill så här till jul passa på att tacka er för 2017. Under året som gått har vi haft glädjen att få samarbeta med 300 redovisningsbyråer. Vi har fått över 2000 nya företag som kunder och passerat 12 000 användare. Vi vill återigen tacka er för den feedback ni ger oss, på så sätt kan vi utveckla Companyexpense och bli ännu grymmare.

Vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen av tjänsten under 2018. Genom den nya AI/ML-tekniken (Artificial intelligence/Machine Learning) automatiserar vi hanteringen av kvitton och reseräkningar ännu mer. Utläggsprocessen kommer bli snabbare, smartare och enklare. Hela vägen från betalning till ersättning. Visst är det bra?

Läs mer om det här >>

Har du inte riktigt kommit igång än?

Den 16:e januari kl 10 kör vi ett kostnadsfritt webinar där vi under 60 min går igenom hur du:

  • registrerar reseräkningar
  • skickar utläggsrapporter
  • sätter upp attestflöde
  • använder smarta funktioner och inställningar
Anmäl dig via knappen nedan!

Kundsupport under jul

Under jul och nyår finns vi på supporten tillgängliga som vanligt under alla mellandagar utom de röda. Du når oss som alltid i chatten, via mail eller på telefon.

Julgåva till Rädda Barnen

I år gör Companyexpense och Findity precis som förra året och ger INGENTING i julgåva till personal och kunder. Istället går pengarna dit de verkligen behövs – till Rädda Barnen och barn som lever mitt i ett krig.

Julgåva Rädda Barnen

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Vi hörs igen 2018!

Hälsningar
teamet på Companyexpense