Nyhetsbrev januari 2018

Jan 10, 2018

Allt fler automatiserar reseräkningen

 

Allt fler väljer att automatisera reseräkningen!

Vi inleder det nya året med att konstatera att hela 12 000 användare nu reseräknar i tjänster från Companyexpense. Bara under 2017 tillkom 7200 nya användare. Mer än 2500 organisationer runtom i Sverige använder utläggstjänsterna. Vi är glada att ni är en av dem!

 

Snart blir redovisning i realtid möjligt

Redovisning sker inte i realtid idag, men det börjar bli möjligt. De nya molnbaserade systemen är ofta byggda för att vara just bokföring i realtid. Tekniker för att automatisera fakturaprocessen har funnits länge, men just hanteringen av papperskvitton har legat efter.  Detta beror på att underlagen ofta är både ostrukturerade och av dålig kvalitet. Det är först nu som tekniken kommit till en nivå som gör det möjligt att maskinellt bearbeta sådana underlag med stor tillförlitlighet. Vinsten är ökad grad av automation och att vi kan göra tråkiga rutiner roligare, men framförallt enklare, smartare och ännu snabbare.

Läs hela artikeln här >> 

Vi automatiserar mer

 

Vi automatiserar reseräkningen

Du vet väl att vi genom att använda ny AI/ML-teknik har gjort utläggsprocessen ännu enklare? Appen gör nu det mesta av jobbet!

 

1. Fota eller skicka in kvittot

2. Appen föreslår utläggskategori, belopp, moms och datum

3. Ser förslagen rätt klickar du på spara

Utlägget är klart!

Varför automatisera reseräkningen?

Att automatisera reseräkningen innebär en mängd fördelar. Genom förbättrade och effektiva rutiner i utläggsprocessen blir tidsvinsten som företag lägger ned per utlägg stor.

Besparingen för ett medelstort företag med ca 1000 reseräkningar per år kan vara så stor som en halv miljon kronor årligen med en automatiserad lösning.

 

Kika närmare på fördelarna i vår infographic:

 

Varför automatisera reseräkningen?

Våra förväntningar på 2018

År 2018 tar vi ytterligare ett kliv mot att digitalisera och effektivisera hanteringen av papperskvitton. Vi tror att digitaliseringen av all data relaterad till enskilda inköp har ett enormt värde som bara kommer att öka i framtiden, och vill skapa nya möjligheter för att göra den mer effektiv, innovativ och tillfredsställande i alla led, från företag till handel och konsument. Läs mer om våra förväntningar på 2018 här >>

 

Ha en riktigt härlig start på nya året!

Hälsningar

teamet på Companyexpense