Ny utveckling 1-16 mars

Mar 19, 2018

Funktioner

Utökat API

API:et har uppdaterats med en del nya funktioner. Bland annat är det möjligt att hämta statistik för flera rapporter samtidigt. Se API-dokumentationen för fler ändringar.

Det är nu möjligt att sätta vikarie för godkännande vid exempelvis semestrar

Användare som ska godkänna rapporter kan nu sätta en tidsbestämd ersättare för nya rapporter. Skulle användaren glömma av det är det även möjligt att göra för administratörer. Under inställningar för attest listas samtliga nuvarande och framtida ersättare. Det syns även tydligt i rapporten om en ersättare godkänt något och i egenskap av vilken person.

Övriga förbättringar

Ökad prestanda

En del organisationer och partners har upplevt att tjänsten blivit långsam vid sidor som innehåller mycket rapporter. Under senaste veckan har mycket arbete lagts på att förbättra prestandan på webben för administratörer.