Nyhetsbrev maj

maj 24, 2018

Companyexpense nyhetsbrev maj

En smartare körjournal

Visste du att 75% av alla företag fortfarande använder sig av dåtidens körjournal? Det vill säga att anställda fyller i någon form av pappers- eller webbaserad journal. Med en elektronisk körjournal och Companyexpense hanterar du istället körjournalen digitalt och automatiskt. Du missar inga resor och du slipper allt pappersarbete. Dessutom har du allt från tjänsteresan samlat på samma ställe – milersättning, traktamente och övriga utlägg.En smartare körjournal

Välkommen på webinar!

Tisdag den 12:e juni är det dags för webinar igen! I ett kostnadsfritt seminarie online visar vi hur Companyexpense fungerar.

Under 60 min får du veta följande:

  • Introduktion till Companyexpense
  • Hur fungerar det?
  • Elektronisk körjournal

Så funkar det

Med en elektronisk körjournal slipper du pappersarbetet. Dina körningar dyker automatiskt upp i Companyexpense-appen och du väljer med ett klick vilka som ska vara med i din utläggsrapport.

Vår infograf förklarar hur det går till!

Vi skyddar dina personuppgifter

På fredag den 25:e maj börjar den nya EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla. För oss på Companyexpense är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs gärna om hur vi behandlar den data vi sparar här!

Statussida

Som tidigare utlovat finns nu en statussida tillgänglig för alla våra tjänster. Där kan du få info om eventuella driftstörningar. Du hittar den här.