Nyhetsbrev april

apr 18, 2019

Digitala ekosystem hjälper oss att bli bättre

Förändring ÄR besvärligt, men en absolut nödvändighet för att vi som individer och företag ska utvecklas. Det tar tid att hamna i acceptans och adaption. De som når adaptionsfasen snabbare är de som lägger fokus på att hitta tryggheten och de positiva aspekterna i förändringen.

Bildkälla: http://littlefun.org/posts/cat-on-tv-then-and-now

Det gäller också att inse att ensam är inte stark. En digitaliserings- och transformeringsresa bör göras tillsammans både internt och externt via sammankopplade laginsatser – digitala ekosystem. Läs vidare om detta i vår senaste artikel!

Välkommen på webinar!

Tisdag den 23:e april kl 10.00-10.30 är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen. Då får du veta hur du genom att koppla företagskort till Companyexpense förenklar hanteringen av kvitton och utlägg.

Webinar 23 aprilWebinariet kommer innehålla följande:

 • Introduktion till Companyexpense
 • Fördelar med att digitalisera hanteringen av utlägg & reseräkningar
 • Hur fungerar det?
  • Digitalisera kvitton i appen/på webben
  • Automatisera utlägg
  • Koppling av företagskort
  • och mycket mer

 

Digitalt hela vägen

Den 9:e april bjöd vi in till vårt kund- och partnerevent Digitalt hela vägen i Stockholm. Det var en eftermiddag med fokus på digital transformation. Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras. Vi pratade om hur man förhåller sig till det och vad digitalt hela vägen innebär för konsumenten, den anställde och företaget.

Stöd för Handelsbankens företagskort

Inom kort är Companyexpense integrerat med Handelsbankens kort. Genom integrationen kan vi ytterligare automatisera din hantering av köp med företagskort. Alla köp du gör med kortet kommer automatiskt skapas upp i Companyexpense. Du behöver bara bifoga bilden på kvittot. Underlaget skickas in och är matchat och klart mot kortfakturan helt automatiskt.

Vi önskar dig en riktigt glad påsk!

Hälsningar
Teamet på Companyexpense