Automatisera mera

Nov 14, 2019

Infograf: Automatisera mera

Infograf:

Enklare redovisning av köp med företagskort

Förenkla hanteringen av utlägg ytterligare genom att koppla företagskort till tjänsten. Alla köp som görs med kortet kommer automatiskt in till Companyexpense med belopp, datum och inköpsställe. Automatisk bokföring med ett komplett underlag.

Läs mer i infografen!

Infograf: Automatisera mera

Fler inlägg

Nyhetsbrev december 2020

Nyhetsbrev december 2020

Vi avslutar år 2020 på bästa sätt – nu är vi nämligen 100 000 som hanterar utlägg och reseräkningar digitalt och automatiserat. I vårt senaste nyhetsbrev kan du läsa mer om det, vår topp 3 av nya funktioner och se ett spännande webinar om framtidens ekonomiavdelning!

läs mer
Nyhetsbrev september

Nyhetsbrev september

Nu kan du använda Companyexpense i Norge, Finland & Danmark! Läs mer om det, om nya funktioner och anmäl dig till kommande webinar i vårt senaste nyhetsbrev!

läs mer