Automatisera mera

Nov 14, 2019

Infograf: Automatisera mera

Infograf:

Enklare redovisning av köp med företagskort

Förenkla hanteringen av utlägg ytterligare genom att koppla företagskort till tjänsten. Alla köp som görs med kortet kommer automatiskt in till Companyexpense med belopp, datum och inköpsställe. Automatisk bokföring med ett komplett underlag.

Läs mer i infografen!

Infograf: Automatisera mera

Fler inlägg

Nyhetsbrev september

Nyhetsbrev september

Nu kan du använda Companyexpense i Norge, Finland & Danmark! Läs mer om det, om nya funktioner och anmäl dig till kommande webinar i vårt senaste nyhetsbrev!

läs mer
Nyhetsbrev maj

Nyhetsbrev maj

Hejdå skolådan och arkivering av papperskvitton! I månadens nyhetsbrev får du veta hur digitala kvitton blir till utlägg automatiskt. Vi pratar om det optimala flödet för utläggshantering – från köp till ersatt utlägg. Dessutom bjuder vi in till kommande webinarier.

läs mer