Nyhetsbrev december

Dec 17, 2019

Hur gör jag med kvittot?

Det är en av de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder. Frågan ställs i kontextet av att en anställd gör ett inköp för företagets räkning och sedan redovisar detta utlägg i en reseräkning för att få ersättning för det.

Kvitton för företagets räkning ska sparas så som det först togs emot. En enkel regel men som försvåras av att kvittot numera kommer i olika former. Läs vidare i vår senaste artikel!

Välkommen på webinar!

Anmäl dig redan nu till våra kommande kostnadsfria webinarier där vi berättar mer om tilläggstjänsterna elektronisk körjournal och koppling till företagskort.

Webinar 28 januariWebinar: En smartare körjournal
Tisdag 28 januari kl 10-10.30

Läs mer och anmäl dig här >>

Webinar 11 februariWebinar: Koppla företagskortet till Companyexpense
Tisdag 11 februari kl 10.00-10.30

Läs mer och anmäl dig här >>

Om ovanstående datum inte passar dig finns det andra datum längre fram som du kan anmäla dig till. Du hittar dem via länken nedan.

Digitalt vs. manuellt – CFO:n berättar

Hur fungerar en digital och automatiserad kvitto- och utläggsprocess i praktiken? Vår CFO Sara Norgren berättar hur processen såg ut före och efter den blev digital.

Julgåva till UNICEF

I år skänker vi på Companyexpense och Findity pengar dit de verkligen behövs istället för att ge en julgåva till personal och kunder. Pengarna kommer att gå till UNICEF och deras arbete för barn världen över.

God jul & Gott nytt år!

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Vi hörs igen år 2020!

Hälsningar
teamet på Companyexpense