Nyhetsbrev december

Dec 16, 2020

HURRA för våra 100 000 användare!

Vi avslutar år 2020 med att fira stort. Nu är vi nämligen 100 000 som hanterar utlägg och reseräkningar digitalt och automatiserat! Det är vi såklart otroligt glada för.

Under 2021 kommer vi fortsätta jobba för att göra Expense Management ännu enklare och smidigare för er. Så håll utkik – vi kommer att släppa massor av spännande nyheter!

100 000 användare

Topp 3 nya funktioner under 2020

Använd Companyexpense i Norge, Finland och Danmark!

Nu kan Companyexpense användas i Norge, Finland och Danmark med lokalt språkstöd och med stöd för lokalt regelverk. Du behöver inte fundera på landets regler för traktamente, milersättning, representation och förmåner. Allt uppdateras och hanteras automatiskt av tjänsten.

Digitala kvitton blir utlägg automatiskt

Redovisa digitala kvitton i Kivra som utlägg automatiskt. Kvittot skickas från Kivra till Companyexpense med ett klick direkt vid köp. Digitalt hela vägen – från köp till ersatt utlägg.

Läs mer om hur det fungerar här: www.digitalthelavagen.se

Saldohanterare för exempelvis friskvårdsbidrag

Håll reda på kostnader genom att sätta beloppsgränser på utläggskategorier, såsom friskvårdsbidrag. Tjänsten meddelar automatiskt när medarbetaren har använt det satta beloppet. Dessutom går det att se sitt kvarvarande saldo inom utläggskategorin.

Hur ser framtidens ekonomiavdelning ut?

Missade du Finditys roundtable webinar där ECIT Services, Win Win Ekonomi och BDO Sverige pratade framtidens ekonomiavdelning? Då har du chans att se det här!

Det var ett webinar fyllt med spännande insikter och en riktig djupdykning i ekonomiavdelningens värld.

Webinar: Nutidens och framtidens ekonomiavdelning

Julgåva till UNICEF

I år skänker vi på Companyexpense och Findity pengar dit de verkligen behövs istället för att ge en julgåva till personal och kunder.

Pengarna kommer att gå till UNICEF och deras arbete för barn världen över.

UNICEF

God jul & Gott nytt år!

God jul & Gott nytt år!

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.
Vi hörs igen år 2021!

Hälsningar
teamet på Companyexpense

Fler inlägg

Nyhetsbrev maj

Nyhetsbrev maj

Nu lanserar vi Marketplace! Här skräddarsys Companyexpense efter ert företags unika behov. I månadens nyhetsbrev kan du läsa mer om Marketplace, se inspelningen från vårt event ”Resan mot zero touch expense management” och läsa om digitalisering av…

läs mer