Companyexpense
för byrån

En smart och automatiserad bokföring av reseräkningar. Mindre papper. Mindre administration. En korrekt bokföring som sköter sig själv.

För byrån

En smart och automatiserad bokföring av reseräkningar. Mindre papper. Mindre administration. En korrekt bokföring som sköter sig själv.

Mindre pappersarbete

Mindre manuell administration

Snabbare

Minskad hanteringstid

Korrekt bokföring

Färre felaktigheter

Med Companyexpense hanterar du utlägg, traktamente, milersättning, reseräkningar och utläggsrapporter.

Bokföring på automatik. Vi automatiserar hela utläggsprocessen.

Fungerar friktionsfritt för både stora och små kunder.

Flexibel tjänst som anpassas efter er och era kunders unika behov.

Kompatibelt med alla bokförings- och lönesystem.

För den större byrån

Marknadsför tjänsten under ert varumärke.
Vi står för all utveckling.

Funktioner

Byggd för byrån

Enkelt att lägga upp nya kunder och hantera befintliga. Sätt upp nya bolag med organisationsuppgifter, faktureringsuppgifter och attesterings- och avdelningsstruktur. Anpassa utseendet för varje kund.

Skräddarsy

Anpassa tjänsten för att motsvara byråns och era kunders unika behov vad gäller betalsätt, attestering, utläggskategorier, kontoplan, kostnadsställen och projekt etc. Koppla tjänsten till era kunders ekonomi- och lönesystem.

Rapportöversikt

Det är enkelt att få överblick över alla kvitton och reseräkningar. Filtrera och sök på användare, datum, utlägg och belopp. Få en översiktsvy över rapporter att attestera, redo att skickas, felaktiga, inskickade och utbetalda.

Redigera rapporter

Korrigera felaktigheter utan att behöva gå tillbaka till användaren. Redigera utlägg och rapporter vid felaktigheter som kontering, belopp, moms, kostnadsställe etc. Användaren meddelas automatiskt vid förändringar.

Bokföring & lön

Granska rapporter. Hantera felaktiga rapporter och skicka om till avsändaren, skicka om för attest eller skicka om utan attest. Skicka rapporter till bokföring och skicka underlag för utbetalning via bank eller lön.

Integrera

Tjänsten passar med alla bokförings- och lönesystem. Standardiserade och färdiga kopplingar gör införandet av tjänsten enkelt och tryggt. Generella rapportformat som passar alla system; SIE, PDF, XML, CSV, mail.

Dimensioner

Enkelt att rapportera korrekt. Reseräkna i flera organisationer med samma app. Rapportera per organisation, kostnadsställe eller projekt. Välj enkelt organisation per utlägg. Konsulter kan rapportera per uppdrag.

Alla kvitton

Med Companyexpense kan du hantera alla typer av kvitton. Kvitton via mail vidarebefordras till tjänsten. Papperskvitton fotas i appen där de med hjälp av maskininlärning läses av automatiskt. Läs mer >>

Tilläggstjänster

Med våra tilläggstjänster kan du göra hanteringen av kvitton och reseräkningar ännu enklare. Koppla tjänsten till organisationers företagskort och elektroniska körjournaler.
Läs mer >>

Vad säger våra partners?

Ida Wallin, Redovisningskonsult, Allians Revision & Redovisning

Vi väljer Companyexpense för att det underlättar arbetet för våra 250 kunder och för att tjänsten gjort att vi kan eliminera det tråkiga administrativa arbetet kring kvitton. Ett mycket bra digitalt verktyg!

Ida Wallin

Redovisningskonsult, Allians Revision & Redovisning

Angelica Jacobsson, Redovisningskonsult, Redovisa Resultat

Digitalisering är det viktigaste steget i vår resa mot ett papperslöst mer miljövänlig samhälle. Inom Companyexpense finns den kompetens och kapacitet som krävs för att ta steget in i den digitala dimensionen. Dessutom är det superenkelt att använda!

Angelica Jacobsson

Redovisningskonsult, Redovisa Resultat

Emelie Jonsson, Redovisningskonsult, MyController

Vi har länge letat efter en tjänst som är lätt att använda och håller hög kvalitet. Både vi och våra kunder känner att Companyexpense är en klockren tjänst som gör livet lite enklare.

Emelie Jonsson

Redovisningskonsult, MyController

Merit Nilsén, Redovisningskonsult, MerExakt Redovisning

Våra kunders bokföring ska skötas smidigt och bli korrekt. Companyexpense uppfyller bägge kriterier och jag rekommenderar tjänsten.

Merit Nilsén

Redovisningskonsult, MerExakt Redovisning

Verkar det vara något för er?