Companyexpense

Om oss

Findity Family

Vår story

Companyexpense grundades 2015 med ett tydligt mål – att förenkla vardagen för företag och deras medarbetare genom att digitalisera hanteringen av utlägg och reseräkningar med hjälp av innovativ och marknadsledande teknologi.

Companyexpense ägs av Findity – plattformen bakom ledande utläggstjänster. I partnerskap med de största leverantörerna av ekonomi-, bokförings- och lönesystem har vi digitaliserat Expense Management för 20 000 företag.

Våra grundvärden

Kundfokus

Vi investerar mycket i våra relationer för att bygga lojalitet och positiva kundupplevelser och låter i stor utsträckning kundinsikter styra vår utveckling och leveransorganisation.

Innovation

Med vår långa erfarenhet, vårt naturliga driv, vår nyfikenhet och vilja förändra, skapar vi nya lösningar på kända, och ännu okända utmaningar.

Driv

Vi på Companyexpense har en hög ambitionsnivå och ett djupt engagemang i allt vi tar oss för. Vi är målinriktade och gillar tävling i alla former.

Trovärdighet

Vi har ett långsiktigt förhållningssätt mot både våra kunder och våra anställda, samt bygger vår trovärdighet på jämlikhet, delaktighet, kunskap, engagemang och mod. Vi står helt enkelt för vad vi säger och levererar det vi lovar.

Miljö och ekonomi

Vi på Companyexpense har ett starkt miljö- och kostnadstänk och strävar efter att vi själva, såväl som våra kunder, både ska kunna uppnå globala miljömål och även göra den egna verksamheten mer kostnadseffektiv.
w

Teamwork

Vi är en ”flockorganisation” och gör gärna saker tillsammans både på jobbet och privat. Passionerade, inspirerande, kollegor som både utmanar, ger feedback och erkännande är det bästa vi vet och vår mest värdefulla tillgång.

Det här är vi

Ledning

Patrick Olsson

Patrick Olsson

CEO

Albin Carlsson

Albin Carlsson

Co-head of Growth

Rickard Lindqvist

Rickard Lindqvist

Head of Customer Success

Ulf Kasshag

Ulf Kasshag

CFO

Simon Haglund

Simon Haglund

Co-head of Growth

Stefan Cohen

Stefan Cohen

CTO

Suzanne Arnborg

Suzanne Arnborg

Head of Legal

Mats Pursche

Mats Pursche

CPO

Emil Andersson

Emil Andersson

Head of Marketing

Linn Skoglund

Linn Skoglund

HR Manager

Johan Ringberger

Johan Ringberger

Head of Sales

Våra kontor

Ludvika

Engelbrektsgatan 18771 23 Ludvika

Stockholm

Sveavägen 55113 59 Stockholm

Göteborg

Norra Hamngatan 18411 06 Göteborg